Afgelopen week heb ik mijn auto laten repareren bij een autoschade herstel bedrijf in Rotterdam. Ik ben altijd zeer zuinig op mijn auto en ga er dan ook erg zorgvuldig mee om. Mijn auto stond altijd in de garage, maar ook dit bleek helaas geen veilige plek te zijn tegen schades. Tijdens het opruimen van wat spulletjes in huis stootte ik een lamp om die naast de auto stond, je raadt het al, de lamp ketste een deuk in de auto en er zaten een aantal krassen in de lak.

Ik wilde de auto snel laten repareren en ben dus gelijk na het incident op zoek gegaan naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in autoschade in de buurt van Rotterdam. Na nog geen vijf minuten zoeken op internet, kwam ik een bedrijf tegen met veel positieve beoordelingen. Doormiddel van de website heb ik een offerte aangevraagd. Kort na de aanvraag kreeg ik een offerte toegestuurd. De prijs was erg interessant. Ik heb gelijk contact opgenomen om een afspraak te maken voor de reparatie van de auto.

Ik ben de auto nog geen twee dagen kwijt geweest en het resultaat was subliem. Dit autoschade herstel bedrijf uit Rotterdam is een echte aanbeveler. Ik rijd met veel plezier weer rond in mijn weer strak uitziende auto.

Mocht ik ooit weer schade hebben aan mijn auto, dan ga ik zeker terug. Ook aan familie, vrienden en kennissen zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen als hiernaar wordt gevraagd en natuurlijk ook aan de rest van de mensen die op zoek is naar een autoschade herstel bedrijf uit Rotterdam.