Habraken Industrial Sewing Applications

Habraken Industrial Sewing ApplicationsHabraken Industrial Sewing Applications is de beste plek om jouw professionele naaiapparatuur te kopen. Ze weten precies waarover ze het hebben en daardoor krijg je altijd waar je op hoopt. Wij hebben het bedrijf een aantal jaar terug leren kennen toen we nog maar een stuk of 5 werknemers hadden. We stonden nog heel erg in de beginfase en wisten niet goed waar we moesten beginnen qua apparatuur. 

Advies

Wij hebben van Habraken Industrial Sewing Applications zulk goed advies gehad, dat we elke volgende keer dat we iets nodig hadden automatisch daar weer heen gingen. Je zou bijna kunnen zeggen dat we daar vaste klanten zijn. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot maar liefst 25 medewerkers. Voor iedereen die bij ons werkt hebben we een eigen machine, dus dat zijn er al wel een hoop. In de toekomst hopen we een boel te gaan automatiseren en tegen die tijd gaan we ons zeker weer door hen laten adviseren.

Voor al jeHabraken Industrial Sewing Applications vragen

Als je net als wij een aantal jaar terug, ook veel vragen hebt en daar graag het antwoord op wilt weten zou ik je zeker aanraden om eens langs te gaan in de showroom. Ze hebben er eentje in Kaatsheuvel, maar ook eentje in Humbeek (nabij Brussel, België). Mocht je voordat je langs gaat nog vragen hebben kun je ze bereiken via Facebook, mail, Twitter, LinkedIn en natuurlijk kun je ook gewoon bellen. Dit bedrijf is echt een aanrader!