Samsung reparatie

Samsung reparatie heb ik laten uitvoeren toen mijn mobiel met geen mogelijkheid wilde aangaan. Deze viel af en toe wel eens zomaar uit terwijl de batterij nog half vol was. Daar kon het dus niet aan liggen maar toch had ik liever van wel, want een batterij vervangen dat lukt mij nog wel. Het uitvallen was op een gegeven moment een gewenning geworden, even opnieuw aanzetten en klaar. Maar de laatste week werd dit steeds erger en ook kreeg ik mijn mobiel maar met moeite aan. Hier schrok ik natuurlijk best wel van omdat ik erg veel persoonlijke gegevens hier in heb staan. Ik kon mijzelf wel voor mijn hoofd slaan omdat ik erg bang was dat ik vele leuke vakantiefoto’s kwijt zou zijn als mijn mobiel echt stuk zou zijn. 

Samsung reparatie

Gelukkig had ik mijn mobiel nog niet weggedaan

Mijn telefoon was ook nog eens mijn wekker en ook mijn agenda. Wat was dit balen zeg en ik begon al uit te kijken naar een andere telefoon om te vervangen. Die dag ben ik maar eens op zoek gegaan thuis naar mijn ouderwetse wekker en die deed het gelukkig nog. De volgende dag toen ik met een sip gezicht op mijn werk verscheen en iedereen aan mij vroeg of ik het weer eens laat had gevraagd. Vertelde ik dat ik mijn telefoon weg kan gooien omdat deze stuk is. Een collega begon te lachten en liet op zijn mobiel het adres zien van: reparatiepurmerend.nl. Hier kon ik uitstekend terecht met mijn Samsung. Direct uit mijn werk ben ik doorgereden naar Purmerend en al snel vond ik deze zaak. Gelukkig was deze nog open en op een vriendelijke manier werd ik te woord gestaan.

Nadat ik mijn klachten had verteld, kreeg ik een uitleg over de Samsung reparatie die uitgevoerd kon worden. Enigszins opgelucht maar toch met de gedachte dat ik mijn mobiel niet meer kon gebruiken ben ik gaan wachten. Ook toen miste ik mijn telefoon omdat een ieder die ergens moet wachten, direct naar zijn of haar telefoon grijpt. Enfin, na een poosje kwam de beste man aangelopen met mijn mobiel om te vertellen dat deze weer als nieuw gebruik kan worden. Hij toonde hoe eenvoudig de telefoon uit en weer aan kon worden gedaan. 

Samsung reparatie

Echt een aanrader om te onthouden

Gelukkig heb ik mijn telefoon weer goed in gebruik en ik ben erg blij dat ik al mijn gegevens nog heb. Alle foto’s heb ik op de harde schijf gezet en ook heb ik een back up gemaakt van alle contact gegevens. Maar gelukkig weet ik waar ik in de toekomst heen moet gaan als er iets stuk is aan mijn mobiel. Er zijn vast en zeker mensen die op de een of andere manier pech hebben met hun mobiel. In dat geval kun je uitstekend terecht bij deze firma en niet alleen voor de Samsung reparatie maar ook voor alle overige merken. Neem maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.