aanhanger

AanhangerpleinAfgelopen zomer ben ik met mijn vriendengroep op vakantie geweest. Dit was een soort van roadtrip vakantie. Zo hadden in één maand tijd verschillende landen bezocht zoal Tsjechië, Hongarije en Kroatië. Dit deden we met zijn 4e in één auto met aanhanger. Zo hadden we van te voren wel enkele overnachtingen geboekt maar grotendeels van de tijd zochten we een camping ter plekke uit. Ik moet zeggen dat het een hele ervaring was. En omdat het in de zomer was hadden we natuurlijk mooi weer. Zo bezochten we meerdere festivals en hadden ook enkele dagen in een hotel overnacht.

aanhangerOmdat we dus met zijn 4e waren hadden we behoorlijk veel bagage mee. Ook hadden we een grote tent, campingmeubels en slaapzakken etc mee. Je kunt natuurlijk begrijpen dat dit niet allemaal in de auto paste. Vandaar dus dat we een aanhanger gehuurd hadden. Dat had ik toen er tijd gedaan bij de firma Aanhangerplein. En omdat ik deze naam laatst weer online zag, moest ik direct weer denken aan mijn vakantie.

Kopen of huren?

Omdat het wellicht ook interessant kan zijn voor jullie wil ik dus ook graag de site aanhangerplein.nl met jullie delen. Omdat je dus ook een aanhanger kunt kopen hier. Je kunt eenvoudig filteren op waar je naar op zoek bent. Indien je er bijvoorbeeld eentje nodig hebt om zand te vervoeren, hebben zij hier speciale modellen voor. Indien je twijfelt kun je altijd contact met hun opnemen. Zo had ik zelf namelijk ook een aantal vragen. Hier werd duidelijk antwoord op gegeven en dus ging ik gelijk door tot bestelling.

Zakelijke aanhanger