Mijn ouders zijn al een tijdje overleden en ik heb het huis geërfd. Het huis is al erg oud en is echt toe aan een renovatie.  Er komen langzamerhand scheuren in de meuren en de verf op de muren word ook oud. De zolder vloer is gemaakt uit hout maar dit begint erg te kraken en wiebelen. Het is echt tijd dat er eens iets aan gedaan word.

logo (1)

Het huis is gebouwd in 1939 door mijn opa en oma. Het huis heeft al redelijk wat mee gemaakt zoals de tweede wereld oorlog en de watersnoodramp. Door de tijd heen is het al een keer gerenoveerd maar de laatste keer is al weer een tijd geleden.

Na een tijdje te zoek naar een bedrijf dat doet aan huis renoveren in de omgeving Waalwijk. Toen kwam ik terecht bij Verbouwaanvraag.nl  en dit sprak ons wel aan dus we hadden gevraagd of er aannemer langs kon komen om een kijkje te nemen naar het huis en om een inschatting te maken van de kosten.

Toen we eenmaal alles door hadden genomen zijn we uitgekomen op een aantrekkelijk prijs en hiervoor gaan we het huis renoveren.  Het renoveren zal wel even duren aangezien er wel een aantal dingen zijn moeten worden vervangen en aangepast.

Na gesproken te hebben met het team dat het gaat renoveren kwam er aan uit dat ze het zelf ook een heel leuke opdracht vonden aangezien het huis erg oud was en dit een leuke uitdaging was. Ik heb er een goed gevoel bij en kan niet wachten om dit prachtige huis weer in zijn volle glorie te zien.