De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn materialen. Ditmaal metaal; Duurzaam, sterk, modern & eigentijds.

 

Natuurlijk is ‘metaal’ een zeer breed begrip, aangezien de verschillende metaalsoorten die onder de noemer metaal vallen zo divers zijn. Met betrekking tot urnen zijn de meest voorkomende metaalsoorten aluminium, brons, messing, RVS, tin, koper en staal. Natuurlijk heeft elke metaalsoort zijn eigen uitstraling, kwaliteiten en eigenschappen, waarbij de keuze voor een specifieke metaalsoort volledig afhankelijk is van uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een klassieke metaalsoort met een elegante uitstraling, zoals brons. Zo kunt u gaan voor de moderne en eigentijdse ‘look’ van RVS, prachtige decoratieve urnen van messing, of de optimale prijs-kwaliteit verhouding van staal. Wat uw voorkeur ook is, de mogelijkheden van metalen urnen zijn enorm. Voordeel van metaal als materiaal is het feit dat een groot gedeelte van de metalen urnen geschikt is voor het aanbrengen van een gravure, metalen urnen extreem duurzaam en solide zijn en dat het aanbod zeer groot is, met een enorme diversiteit aan vormen, stijlen, kleuren, afmetingen, thema’s, bewerkingen en prijsniveaus.

 

Over UitvaartUniq.nl.uitvaartuniq

 

Een metalen urn bij UitvaartUniq.nl; Prachtige vormen & materialen, veelal te personaliseren & Eerlijk geprijsd. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie metalen urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.